divendres, 23 de març del 2018

Diari d'aula. 23/03/18

Huí hem vist totes les presentacions que cada un dels companys havia fet al Powtoons... la veritat és que els ha quedat a tots molt efectista, que és una de les característiques de l'aplicació.

Per altra banda hem estat completant el nostre coneixement i comprovant les opcions de compartir que ofereix l'aplicació Playposit. Per a aquesta comprovació hem hagut de crear-nos un compte con a alumne i hem compartit amb altres companys de classe. D'aquesta manera hem pogut comprovar que han pogut entrar en registre i vore les seues respostes. He de dir que no tots han sabut introduir-se com a alumne i no ha pogut registrar-se la seua activitat. Però com a evidència d'acompliment, es pot vore a la captura de pantalla que jo mateix amb el meu compte com a alumne he pogut fer-ho sense problema i que els meus resultats i respostes queden enregistrats, així com la del company Sito que també ha sabut introduir-se com a estudiant i no com a instructor.

dimecres, 21 de març del 2018

Diari d'aula. 14/03/18

Huí hem pogut fer ús de la ferramenta online Canvas que ens facil·lita la creació de dissenys ràpids de logos o capçaleres. És ràpid i senzill. Segurament caldrà complementar-la amb alguna otra ferramenta que ens ajude a redimensionar o donar altres tocs més personalitzats, però ens estalviarà el calfament de cap de trobar bones idees de disseny gràfic. La capçalera del meu propi blog pot haver estat feta en 30 segons.

Diari d'aula. 21/03/18

Avuí hem estat introduint-nos en l'ús de la ferramenta online PlayPosit que ens permet fer activitats amb els estudiants mentres estan veient un video que hem pogut traure de youtube.

Provant el Playposit

divendres, 9 de març del 2018

Diari d'aula. 09/03/18

Avuí, continuant amb l'activitat en la que realitzarem un video amb la ferramenta online Powtoon, hem aprés a llevar-li la cortineta que acompanya per defecte tots els videos que fas sense disposar d'un compte de pagament. Els pasos serien:
  • Primer cal descarregar el video, però com powtoon no et permet fer-ho si no estás en la versió "pro", allò que primer has de fer es exportar-ho a la plataforma de Youtube que tens vinculada al teu compte de Google.
  • En acabant, has de descarregar un mp4 des de youtube i en eixe moment ja tenim disponible el video com a un arxiu que podrem editar.
  • En tercer lloc, importem aquest clip a Openshot i en el timeline, busquem el fotograma on comença la cortineta i tallem amb les "tissores".
  • Una vegada separat la part del clip que no ens interessa, l'esborrem i ja podem exportar.
És una bona manera d'aconseguir salvar les limitacions que ens planteja un compte gratuit de la ferramenta Powtoon.

dimecres, 7 de març del 2018

Diari d'aula. 07/03/18

En la sessió de huí hem estat posant en comú les idees per tal de realitzar el nostre curtmetratge. Hem aconseguit centrar la idea principal, la banda sonora i alguns planols que podriem fer servir per a explicar els nostres missatges.

dissabte, 3 de març del 2018

El meu Powtoon

Ací podeu vore la meua brevísima pressentació personal a mode de iniciació a la ferramenta online Powtoon.


divendres, 2 de març del 2018

EL MEU COLLAGE DEL GIMP

Ja he pogut acabar el meu collage fet amb la ferramneta Gimp. Com que no se m'ocurria res... vaig decidir jugar amb imatges per tal de generar una espècie de cartell sobre la vaga general convocada per al dia de la dona. Ací el teniu:

Diari d'aula. 02/03/18

Huí he aprofitat per a acabar el meu collage i pujar-ho a l'aula virtual i posteriorment hem estat posant en comú què hem de fer en el treball grupal: el curt.