divendres, 13 d’abril del 2018

Diari d'aula. 13/04/18

La sessió de huí ha començat amb una explicació teòrica que concienciava de la importància de les noves tecnologies en l'actualitat quant a identitat personal i dependència de les noves tecnologies. A este respecte, cal destacar que les noves tecnologies no suposen una millora didàctica per sí mateix i, per tant, és necessari un equilibri en altres dos aspectes extra als coneixements en TIC dels docents: coneixements pedagògics i dels continguts a tractar. En este sentit, ens recomanen entrar en un espai wiki amb milers de recursos metodològics compartits al voltant continguts, metodologies per a ser tractats i ferramentes tecnològiques per a desenvolupar-los de manera exitosa:

http://cooltoolsforschools.wikispaces.com/
Seguidament, hem fet un senzill collage amb la ferramenta online Labs Tineye que en segons ens regala un collage en forma de graella de múltiples fotos amb criteris de colors i etiquetes comunes.

Més tard hem creat un nou calendari amb Google Calendar que hem fet públic per tal de compartir-ho al nostre blog, dins del diseny a un costat amb codi html.

Per últim hem fet ús d'operadors booleans, com ara filetype, define, site; que ens tornen filtres amb criteris de tipus de document, definicions i tipus de llocs o llocs concrets dins la xarxa; amb els quals hem fet una pdf de les captures de pantalla dels nostres resultats per a pujar-ho a l'aula virtual.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada